keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Tankotanssia ja loytoorkidea

Tama viikko alkoi harvinaisen hyvin. Pyorailin maanantaina toihin kauniissa auringonpaisteessa ja koko kaupunki naytti ihanan kevaiselta. Illalla oli taas tankotanssitreenit, ja talla kertaa paasimme tekemaan notkeusliikkeita! Olen jo vuoden alusta pyrkinyt venyttelemaan lahes paivittain, joten aihe oli mieleinen. Minulle ei kuitenkaan tullut mieleenkaan, etta voisin viela tehda spagaatit, koska en ole tehnyt niita nyt moneen vuoteen. Otin todisteeksi tasta myos kuvan, mutta harmikseni paallani oli t-paita koko rinnan kokoisella yliopiston painatuksella, joten kuvat saavat jaada toiseen kertaan.

Mista kuitenkin tuli otettua kuvia, oli rappukaytavassa tarjolla ollut orkidea! Poismuuttava asukas oli jattanyt alarappuun kasan sekalaisia tavaroita ja lapun etta saa ottaa ennen kuin tavarat menevat roskiin. Kasan paalla oli naivettynyt orkidea, jonka paatin ottaa hoiviini ihan haasteen vuoksi. Kukan lehdet olivat melko huonossa kunnossa ja koko kasvi naytti naivettyneelta ja veltolta. Kotona tarkistin kasvin juuret, jotka olivat pohjasta madantyneet. Orkideaa oli kai kasteltu kuin normaalia huonekasvia, jolloin koristeruukkuun jaa seisovaa vetta.

Tavoitteena olisi saada orkidea parempaan kuntoon hyvalla hoidolla ja oikealla kastelulla, ja lopulta saada selville minka variset sen kukat ovat! Kyseessa on siis toinen orkideani, ensimmainen on kohta jo vuoden ikainen ja kasvattaa nyt toista kukkavarttaan.

Rappukaytavasta loytynyt orkidea. Kuva on itse asiassa kasittelematon, mutta aamun hajavalo loi kauniit pehmeat varjot.

Tiistaina oli vuorossa taas squash-treenit. Tyoskentelin puolet paivasta ja toisen puolikkaan vei seminaarikurssin tyopaja, joten pieni liikunta oli vain hyvasta. Kurssilla oli uusi vetaja, ammattimainen squash-valmentaja, ja ohjaus oli mielestani talla kerralla paljon parempaa kuin aikaisemmin. Koko tunti meni lyodessa palloa seinaan ensin oikealta puolelta ja sitten vasemmalta, mutta olikin vain hyva treenata lyonteja ohjauksen kanssa. Olin nakojaan lyonyt palloa ihan vaarin, melkein 90 astetta vaaraan suuntaan kaantyneena, minka takia palloilu ei aluksi sujunut. Tunnin lopuksi olin kai jo parempi, kun sain enemman voimaa lyonteihin enka tiputtanut palloa enaa yhta useasti!

Squash-treeneja odotellessa - ihana auringonpaiste!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti