keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Vihdoinkin!

Viime aikoina olen ollut tosi kiireinen, tama eskaloitui viime syksyna. Tein pahimmillani 60-70 tunnin tyoviikkoja, eika paiviin mahtunut oikein muuta kuin tyontekoa. Minun oli tarkoitus valmistua tana kevaana, mutta koska tyotahti oli liian kova, niin paatin tana kevaana ottaa vain lukukursseja, valmistumisprojekti jaa siten ensi kevaalle.

Nyt minulla on siis aikaa itselleni! Tein pienen listan asioista, joita halusin tehda mutta niille ei ollut koskaan aikaa. Yksi niista oli blogin perustaminen (#5). Ajattelin tehda postauksen, aina kun tulen tekeneeksi yhden listan kohdista. Talla hetkella niita on 30, mutta lista on jatkuvassa muutoksessa. Sielta loytyy kaikesta Pariisissa kaymisesta kasityoprojektien viimeistelyyn. En ole koskaan ollut hirvean johdonmukainen projekteissani, joten "tyon alla" on aina tuhat ja sata erilaista projektia. Ehka niista kirjoittaminen tulee motivoimaan niiden loppuunsaattoon.


1 kommentti:

  1. Bloggaaminen on mukava ajanviete. Onhan tässä omat varjopuolensakin, mutta myös ne ilot ja onnistumisen tunteet. Onnitteluni blogistasi!

    VastaaPoista